DROPIN

Blir bare mer og mer populært. Det forstår vi godt! Du møter hygglige folk og det er GOD stemning. Vi har utvidet tilbudet, og under finner du tider. Du betaler på oppmøte med kort eller vipps. Dropin koster 100,- for medlemmer og 150,- for ikke-medlemmer. Medlemskap koster 100,- og det kjøpes her

Inngangen din er gyldig i to timer, men hvis det er kø kan du kun være 1 time. 

Tider

Vi åpner for dropin igjen fra og med 15. juni. Mer info kommer.

Må jeg booke til Dropin?

Nei. Da møter du bare opp. Du betaler på oppmøte, med Vipps (98855) eller kort. 100,- for medlemmer og 150.- for ikke-medlemmer. 

 

Hvor ligger badstuene?
Badstuene ligger på Operastranda. Rett utenfor Operaen. 5 min fra Oslo Sentralstasjon. Søk på Oslo Fjord Sauna i google maps eller Se kartet her


Hva må man ha med?
Håndkle, badetøy, sandaler (noen foretrekker ullsokker, hvis det er kaldt) og gjerne vann til å drikke.

Er det tilgang på dusj?

Vi har tilgang på varmtvann og kaldtvann som man kan helle over seg. Vi arbeider med å få på plass en varm dusj (men det pleier å gå bra med kald dusj etter varm sauna...)

Er det garderobe?

Ja, vi har en lite garderobe, for skifting og oppbevaring av klær, vesker o.l

Hvor mange er det plass til?

10 i Måken ,16 i Skarven, 16 i Anda og 14 i Havørnen. På våre "gamle tider" (se over) er du garantert at vi bruker ale flåtene våre. 

 

Blir dropin noen ganger avlyst? Helligdager?

Det er svært sjelden vi avlyser dropin, og hvis vi gjør det legger vi ut info på facebook. Men igjen; dette skjer nesten aldri. Vi holder åpnet på helligdager o.l. 

 

Aldersgrense? 

Vi har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med en voksenperson. Barn som er med må kunne svømme. All bading og badstue er på egent ansvar. Barn under 14 år er gratis i følge med en voksen/voksne. 

Kan man drikke alkohol i badstua?

Det er ikke tillatt med alkohol på dropin. Det er tillatt i moderate mengder inne i selve badstua når du har privat booking. Det er ikke tillatt å nyte alkohol på området utenfor badstuene. Badstumester kan bortvise synlig berusede personer. NB: All bading og bruk av badstue er på egent ansvar. Vi anbefaler ikke alkohol kombinert med isbading og badstue. 

 

Jeg bader ofte, har dere noen rabattordning?

Ja, vi har sesong- og årskort. Snakk med badstumester for mer info. 

Vi digger våre faste gjester🔥


Må jeg poste et bilde på Instagram og bruke #sørengabastuflåte? 
Nei det er frivillig. Men vi og dine venner blir veldig glade. I tillegg kan vi love deg mange likes ;) Velkommen! 

  • Facebook
  • Instagram