DROPIN

Blir bare mer og mer populært. Det forstår vi godt! Du møter hygglige folk og det er GOD stemning. Vi har utvidet tilbudet, og under finner du tider. Morgendropin koster 100,- og ettermiddagsdropin koster 150,- Du betaler på oppmøte med kort eller vipps. Les mer under.  

MORGENDROPIN

Mandag kl. 07-09

Tirsdag kl. 07-09

Onsdag kl. 07-09

Torsdag kl. 07-09

Fredag kl. 07-09

Lørdag kl. 08-10
Søndag kl. 08-10

ETTERMIDDAGSDROPIN

Mandag kl. 16-19

Tirsdag kl. 16-19

Onsdag kl. 16-19

Må jeg booke til Dropin?

Nei. Da møter du bare opp. Du betaler på oppmøte, med Vipps (98855) eller kort. 100,- morgen, og 150,- ettermiddag.

 

Hvor ligger badstuene?
Badstuene ligger på Operastranda. Rett utenfor Operaen. 5 min fra Oslo Sentralstasjon. Søk på Oslo Fjord Sauna i google maps eller Se kartet her


Hva må man ha med?
Håndkle, badetøy, sandaler (noen foretrekker ullsokker, hvis det er kaldt) og gjerne vann til å drikke.

Er det tilgang på dusj?

Vi har foreløpig en dusj med kaldtvann. Vi arbeider med å få på plass en varm dusj (men det pleier å gå bra med kald dusj etter varm sauna...)

Er det garderobe?

Ja, vi har en lite garderobe, for skifting og oppbevaring av klær, vesker o.l

Hvor mange er det plass til?

12 i Måken og 16 i Skarven. 

 

Blir dropin noen ganger avlyst? Helligdager?

Det er svært sjelden vi avlyser dropin, og hvis vi gjør det legger vi ut info på facebook. Men igjen; dette skjer nesten aldri. Vi holder åpnet på helligdager o.l. 

 

Aldersgrense? 

Vi har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med en voksenperson. Barn som er med må kunne svømme. All bading og badstue er på egent ansvar. Vi har dessverre ingen rabattordning for barn, da våre dropin-priser allerede er rabatterte. Vi synes det er kult at stadig flere barn (sammen med voksene) besøker oss! 

Kan man drikke alkohol i badstua?

Det er ikke tillatt med alkohol på dropin. Det er tillatt i moderate mengder inne i selve badstua når du har privat booking. Det er ikke tillatt å nyte alkohol på området utenfor badstuene. Badstumester kan bortvise synlig berusede personer. NB: All bading og bruk av badstue er på egent ansvar. Vi anbefaler ikke alkohol kombinert med isbading og badstue. 

 

Jeg bader ofte, har dere noen rabattordning?

Ja, vi har sesong- og årskort. Sesongkort periode 3 kan kjøpes og brukes allerede i dag! Kom så ofte du vil på dropin frem til 14. januar for 1000,-  Årskort kan kjøpes når som helst og er gyldig 1 år fra kjøp. Koster 2500,- Både sesong- og årskort kjøpes på dropin, og du betaler med Vipps eller kort. For mer info, snakk med badstumester. 

Vi digger våre faste gjester🔥


Må jeg poste et bilde på Instagram og bruke #sørengabastuflåte? 
Nei det er frivillig. Men vi og dine venner blir veldig glade. I tillegg kan vi love deg mange likes ;) Velkommen! 

  • Facebook
  • Instagram