Informasjon

Priser

 

Dropin koster 100,- morgen og 150,- ettermiddag. For mer info om dropin og tider, se her.

Sesongkort koster 1000,- kom så ofte du vil på dropin fra 1. januar - 1. april. Sesongkort kjøpes på dropin. 

Privat booking: Måken koster 1000,- plass til 10. personer. Skarven koster 1800,- plass til 16 personer.  Anda koster 1800,- plass til 16 personer. Du får da badstua privat i 2 timer. Det vil være en badstumetster på brygga. Du betaler når du bestiller. 

Informasjon om Skarven, samt kalender & booking finner du her.

Informasjon om Måken, samt kalender & booking finner du her.

Informasjon om Anda, samt kalender & booking finner du her.

Avbestilling

Ønsker du å avbestille badstuen helt får du 50% av summen refundert. Dette må senest gjøres 48 timer før tiden din. Ønsker du bare å flytte tiden gjør vi selvfølgelig det. Det gjør du ved å svare på bestillingsbekreftelsen din. 

Kjøpe gavekort?

Gi en gave som varmer, tid i badstua er den perfekte gave. Vi har gavekort på tid i Måken, Skarven og på dropin. Mer info finner du her.

Medlemskap

Når du bestiller Måken eller Skarven privat inkluderer det medlemskap i Sørenga Badstuflåte innebærende år (2020). Det koster ingen ting ekstra. Medlemskap vil si at du har stemmerett ved generalforsamlingen. Dermed kan du være med og bestemme hvordan bademulighetene i Oslo skal se ut. Ikke dårlig! 

Hvor ligger badstuene?
Badstuene ligger på Operastranda. Rett utenfor Operaen. 5 min fra Oslo Sentralstasjon. Søk på Oslo Fjord Sauna i google maps eller Se kartet her


Hva må man ha med?
Håndkle, badetøy, sandaler (noen foretrekker ullsokker) og gjerne vann til å drikke.

Er det tilgang på dusj?

Vi har foreløpig en dusj med kaldtvann. Vi arbeider med å få på plass en varm dusj (men det pleier å gå bra med kald dusj etter varm sauna...)

Er det garderobe?

Ja, vi har en lite garderobe, for skifting og oppbevaring av klær, vesker o.l

Hvor mange er det plass til?

10 i Måken, 16 i Skarven, 16 i Anda og 6 i Stampen. 

Hvordan booker jeg?
Du booker enkelt her på nettsiden. Alle tidspunkt og datoer er oppdatert her. Når du har booket får du en bekreftelse på e-post der du eventuelt kan ha videre dialog med badstumester. Alle som booker blir automatisk medlem i foreningen i ett år (koster ingen ting). Selvfølgelig bare hvis du ønsker det. 

Må jeg booke til Dropin?
Nei. Da møter du bare opp. 

Hvordan betaler jeg?
Når du legger inn en bestilling så betaler du direkte med kort på nettsiden. 
Hvis du kommer på Dropin betaler du til Vipps 98855 (Sørenga bastuflåte) før du går inn i saunaen og viser dette frem til bastumester. Vi tar også kort. 

Aldersgrense? 

Vi har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med en voksenperson. Barn som er med må kunne svømme. All bading og badstue er på egent ansvar. Vi har dessverre ingen rabattordning for barn, da våre dropin-priser allerede er rabatterte. Vi synes det er kult at stadig flere barn (sammen med voksene) besøker oss! 

Blir dropin noen ganger avlyst? Helligdager?

Det er svært sjelden vi avlyser dropin, og hvis vi gjør det legger vi ut info på facebook. Men igjen; dette skjer nesten aldri. Vi holder åpnet på helligdager o.l. 

Kan du drikke alkohol i badstua?

Det er tillatt i moderate mengder inne i selve badstua når du har privat booking (ikke dropin). Det er ikke tillatt å nyte alkohol på området utenfor badstuene. Badstumester kan bortvise synlig berusede personer. NB: All bading og bruk av badstue er på egent ansvar. Vi anbefaler ikke alkohol kombinert med isbading og badstue. 

Jeg bader ofte, har dere noen rabattordning?

JA! Sesongkort.  Kom så ofte du vil på dropin fra 1. januar - 1. april for 1000,- Sesongkort kjøpes i Vipps eller med kort, og merkes med din e-post. For mer info, snakk med badstumester, som også gir deg kvittering (viktig, da det er beviset ditt). 

Årskort koster 2500,- det gjelder i ett år fra kjøp. Betaling skjer med Vipps eller kort på oppmøte. Badstumester gi deg info om hvordan betalingen merkes etc. Vi digger våre faste gjester🔥
 
Må jeg poste et bilde på Instagram og bruke #sørengabastuflåte? 


Nei det er frivillig. Men vi og dine venner blir veldig glade. I tillegg kan vi love deg mange likes ;) Velkommen! 

Samværsregler

  • Følg instruksjonene fra badstumester på stedet. Spesielt det som sies om sikkerhet. 

  • Bruk håndkle på benk.

  • Bad ikke alene. Ta alltid med deg en person ut.

  • Kun ferskvann fra kran på ovnen. Si fra til badstumester dersom det er behov for mer ferskvann.

  • Vis respekt for andre gjester.

  • Badstumester kan nekte adgang til personer synlig beruset.

  • Føler du deg ukomfortabel, svimmel eller søvnig - forlat badstuen straks.

  • Forøvrig: Nyt utsikten og kos deg! 

Om noen ikke følger samværsreglene, blir de umiddelbart kastet ut. 

  • Facebook
  • Instagram