Måken

Kjære gode gamle Måken. Det var denne som startet badstubonanzaen i Oslo tilbake i 2013. Bygget med drivved fra Bjørvika, av noen badstuentusiaster. Har du testet Måken en gang, blir du sikkelig glad i den. De som leier Måken kommer igjen og igjen...

Måken har plass til 10 personer.* Den koster 1000,- for 2 timer hvis du er medlem, og 1300,- for 2 timer hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster 100,- i året, og det kjøpes her på hjemmesiden. Det holder at den som leier er medlem. Du kan gjerne bestille tid i badstua før du kjøper medlemskap. 

 

Når du leier Måken vil det alltid være en badstumester i nærheten som kan bistå ved behov. Kalender og bestilling finner du ved å trykke på knappen under.

Ønsker du å grille? Send oss en e-post etter at du har booket, så ordner vi varm grill til din gruppe ved ankomst. Vi har SUP-brett som din gruppe fritt kan benytte. 

 

Velkommen til en het & original opplevelse! 

* Vi følger smitteverntiltak. Hvis du tar badstue med dine nærmeste venner, de du omgås mye med, eller familie, er det plass til 10 personer i Måken. Hvis du ikke tar badstue med dine nærmeste, er det kun plass til 5 personer i Måken. Dette for å sikre anbefalt avstand på 1 meter. 

Ønsker du å leie 2 badstuer? Ta kontakt for en god pris.

Husk å gå innom vår antibac-stasjon på vei inn og ut av området. Følg ellers instruksjoner fra badstuemester. 

  • Facebook
  • Instagram