Havørnen

Nå er vår kjære Havørnen ferdig! Og for en badstue dette har blitt!

Badstua er for og av kjennere. Havørnen er bygget etter finske prinsipper, hvor du sitter høyt, og ovnen er plassert lavt. Dessuten har den balkong! Og en kraftig ovn med masse stein. Benkene er plassert på hver sin side av rommet, slik at dere sitter mot hverandre. Det skaper en sosial og fin atmosfære. Det er mulig å sole seg og hoppe fra taket. 

 

Det er plass til 14 personer i Havørnen*. Det koster 1800,- å leie Havørnen i 2 timer hvis du er medlem, og 2100,- hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster 100,- i året (det holder at den som leier er medlem). Medlemskap kjøpes her på hjemmesiden vår. Du kan gjerne bestille tid i badstua før du kjøper medlemskap. 

Ønsker du å grille? Send oss en e-post etter at du har booket, så ordner vi varm grill til din gruppe ved ankomst. Vi har SUP-brett  som din gruppe fritt kan benytte. 

 

Velkommen til en unik opplevelse. Midt i Oslo...!

* Vi følger smitteverntiltak. Hvis du tar badstue med dine nærmeste venner, de du omgås mye med, eller familie, er det plass til 14 personer i Havørnen. Hvis du ikke tar badstue med dine nærmeste, er det kun plass til 9 personer i Havørnen. Dette for å sikre anbefalt avstand på 1 meter. 

Ønsker du å leie 2 badstuer? Ta kontakt for en god pris.

Husk å gå innom vår antibac-stasjon på vei inn og ut av området. Følg ellers instruksjoner fra badstuemester. 

  • Facebook
  • Instagram