Skarven

Skarven er tegnet av de dansk-norske arkitektene Zeuthen+Stjern. Åpnet av byens biskop og ordfører november 2018. Skarven var kandidat til Oslo bys arkitekturpris 2019.

Skarven har plass til 16 personer. Den har en fantastisk utsikt. Og stupetårn. Det er i tillegg sitteplasser på utsiden, og skifterom. 

 

Du leier flåten for 2 timer, det koster 1800,- Det vil alltid være en badstumester i nærheten for å bistå ved behov. For å se ledige tider (kalender) og bestille, trykk på knappen under. Når du bestiller tid i våre badstuer blir du automatisk medlem av foreningen ut 2020. Dette koster ingen ting ekstra og du binder deg ikke til noe.

 

Dette skal være et godt sted å være, både ute og inne, og et sted du er tett i kontakt med elementene – gjerne når elementene viser seg fra sin friskeste side. Sjøhester, havfruer og havmenn er hjertelig velkomne!

 

 

*Benkene i Skarven er bygget i kvistfri or, som er et treslag som er ekstra vennlig mot bar hud i en varm sauna. Treet som badstuflåten er kledd i er thermobehandlet linoljeimpregnert furu fra nordiske skoger. Øverst på taket er det installert et lite felt med solceller som produserer strøm til lun og behagelig belysning av badstuflåten. 

  • Facebook
  • Instagram