Skarven

Skarven er tegnet av de dansk-norske arkitektene Zeuthen+Stjern. Åpnet av byens biskop og ordfører. Skarven var kandidat til Oslo bys arkitekturpris 2019.

Skarven har plass til 16 personer.* Den har en fantastisk utsikt. Og stupetårn. Det er i tillegg sitteplasser på utsiden, og skifterom. 

 

Du leier flåten for 2 timer. Det koster kr 1800,- hvis du er medlem og kr 2100,- hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster 100,- i året (det holder at den som leier er medlem). Medlemskap kjøper du her på hjemmesiden. Du kan gjerne bestille tid i badstua før du kjøper medlemskap.  

 

Når du leier Skarven vil det alltid være en badstumester i nærheten for å bistå ved behov. For ledige tider og bestille, trykk på knappen under.

 

Dette skal være et godt sted å være, både ute og inne, og et sted du er tett i kontakt med elementene – gjerne når elementene viser seg fra sin friskeste side. Sjøhester, havfruer og havmenn er hjertelig velkomne.

Ønsker du å grille? Send oss en e-post etter at du har booket, så ordner vi varm grill til din gruppe ved ankomst. Vi har SUP-brett  som din gruppe fritt kan benytte. 

Velkommen! 

 

 

Vi følger smitteverntiltak. Hvis du tar badstue med dine nærmeste venner, de du omgås mye med, eller familie, er det plass til 16 personer i Skarven. Hvis du ikke tar badstue med dine nærmeste, er det kun plass til 8 personer i Skarven. Dette for å sikre anbefalt avstand på 1 meter. 

Ønsker du å leie 2 badstuer? Ta kontakt for en god pris.

Husk å gå innom vår antibac-stasjon på vei inn og ut av området. Følg ellers instruksjoner fra badstuemester. 

  • Facebook
  • Instagram