Skarven

Skarven er tegnet av de dansk-norske arkitektene Zeuthen+Stjern. Åpnet av byens biskop og ordfører november 2018. Skarven var kandidat til Oslo bys arkitekturpris 2019.

Skarven har plass til 16 personer. Den har en fantastisk utsikt. Og stupetårn. Det er i tillegg sitteplasser på utsiden, og skifterom. 

 

Du leier flåten for 2 timer. Det koster kr 1800,- hvis du er medlem og kr 2100,- hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster 100,- i året (det holder at den som leier er medlem). Medlemskap kjøper du her på hjemmesiden. Du kan gjerne bestille tid i badstua før du kjøper medlemskap.  

 

Når du leier Skarven vil det alltid være en badstumester i nærheten for å bistå ved behov. For ledige tider og bestille, trykk på knappen under.

 

Dette skal være et godt sted å være, både ute og inne, og et sted du er tett i kontakt med elementene – gjerne når elementene viser seg fra sin friskeste side. Sjøhester, havfruer og havmenn er hjertelig velkomne!

 

 

Vi åpner badstuene igjen for gruppebooking 1. juni. Som vi gleder oss! Du kan bestille allerede i dag, og hvis du bestiller før 1. juni får du 20% rabatt ved å bruke koden: Sommer2020

Vi følger smitteverntiltak og badstuene vaskes og desinfiseres mellom hver booking. Det er plass til færre enn normalt i badstuene.

 

I Skarven er det plass til: 8 personer* 

*Tar du badstue med din familie/husstand kan dere være opptil 16 personer.

  • Facebook
  • Instagram