Styret

Vi er så heldige at vi har et fantastisk styre. Felles for alle er at vi brenner for bading, badstuekultur, og Fjordbyen.

 

Nytt styre velges på generalforsamlingen i januar. Ønsker du å stille til valg, eller bidra på andre måter? Send en e-post til 

kontaktsbha@gmail.com 

Styreleder Sverre Jervell er tidligere diplomat og sikkerhetspolitisk forsker. Han har skrevet boka om Oslofjordens kulturhistorie "Oslofjorden. Folk og fisk gjennom 10 000 år." Sverre bor på Sørenga og er engasjert i lokalmiljøet

Ragna Fjeld er nestleder i styret og daglig leder i Sørenga Badstuflåte. Ragna er isbader og med i Utenriksdepartementets isbadeklubb. 

Åshild Skadberg er redaktør i NTB og skriver om dyr i Aftenposten Junior. Åshild har også gitt ut mange bøker om dyr for barn. Åshild er badstumester og brenner for hav og miljø.

Rune Reite er tidligere sløydlærer på Trosterud skole, og utdanner seg nå som møbelsnekker. Han har svømt aktivt i mange år og er fasinert og glad i badekultur. Rune er også badstumester.

Ginta Solyte er til daglig systemansvarlig i Sparebank 1, og jobber i styret med kommunikasjon og webside. Du treffer henne på dropin tirsdagmorgen.

Aslak Paus er vår sjefsbadstumester og varamedlem i styret. Aslak er opptatt av Oslofjorden, og du finner han dykkende, padlende og syklende i/på/rundet fjorden. 

Jonas Kjemo har lang erfaring fra restaurantbransjen og bringer med seg noen finske gener inn i styret. Ivrig saunabader som kan ses trillende med barnvogn på Oslos vestkant. 

Sigrid Vesaas er vår nyeste styremedlem. Sigrid er arkitekt og oppdaga badstubading på studietur i Finland. Brenner for byutvikling og er ofte å treffe på dropin. 

Daniel Andersson er en ivrig bastubader og har badet hos oss siden starten. Daniel praktiserer Wim-hof metoden. Nå bruker han sin kompetanse på IT og kommunikasjon sammen med oss i styret

Sveinung Marstrander har mye teknisk- og marin kompetanse. Han er badstumester og ansvarlig for vannmålingen vår. Når han ikke er på jobb møter du han i marka på ski. 

  • Facebook
  • Instagram